یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد
سرخط خبرها

گفتگو | تبعات نداشتن بیمه شخص ثالث چیست؟ (قسمت اول)

  • کد خبر: ۱۲۱۳۷۲
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶
گفتگو | تبعات نداشتن بیمه شخص ثالث چیست؟ (قسمت اول)
در صورتی که خودرو شما از سوی پلیس متوقف شود، علاوه بر جریمه نقدی و نمره منفی، خودرو به پارکینگ منتقل خواهد شد. به دلیل اهمیت موضوع بیمه شخص ثالث به سراغ صفیه صلصالی، وکیل و کارشناس ارشد حقوق آمده ایم که شرح گفتگو با وی را در ادامه می‌خوانید.

فرزانه عمادی | شهرآرانیوز - در شرایط نابسامان اقتصادی و هزینه‌های سنگین ناشی از تصادفات رانندگی، بیمه می‌تواند بخش اعظمی از خسارت‌ها را جبران کند. از طرفی بیمه شخص ثالث یکی از الزامات راهنمایی و رانندگی است و در صورت نداشتن آن، پلیس خودرو بدون بیمه را اعمال قانون می‌کند؛ بنابراین اگر برای دریافت و یا تمدید بیمه نامه شخص ثالث اقدام نکنید؛ در صورتی که خودرو شما از سوی پلیس متوقف شود، علاوه بر جریمه نقدی و نمره منفی، خودرو به پارکینگ منتقل خواهد شد. به دلیل اهمیت موضوع بیمه شخص ثالث به سراغ صفیه صلصالی، وکیل و کارشناس ارشد حقوق آمده ایم که شرح گفتگو با وی را در ادامه می‌خوانید.

چنانچه اعتبار گواهی نامه راننده مقصر به پایان رسیده باشد و تصادف منجر به جرح اتفاق افتاده باشد آیا شرکت بیمه، خسارت اتومبیل مقصر را که بیمه شخص ثالث آن اعتبار دارد پرداخت خواهد کرد؟

پایان زمان قانونی اعتبار گواهی نامه دلیل بر ابطال آن نیست و نداشتن اعتبار گواهی نامه در پرداخت خسارت از سوی شرکت‌های بیمه خللی وارد نمی‌کند چنانچه راننده مسبب حادثه در زمان تصادف گواهی نامه اش بدون اعتبار باشد شرکت بیمه خسارت را پرداخت می‌کند. شخص مسبب حادثه می‌تواند برای اعتبار گواهی نامه اقدام کند و خسارت را از بیمه دریافت کند.

با خودرویی تصادف کردم که راننده آن به دلیل مصرف مواد روان گردان قادر به هدایت اتومبیل نبود آیا بیمه شخص ثالث، خسارت تصادف را پرداخت خواهد کرد؟

طبق ماده ۱۵ قانون بیمه شخص ثالث شرکت بیمه مکلف است بدون هیچ شرط و اخذ تضمین، خسارت زیان دیده را پرداخت کند و پس از آن می‌تواند به قائم مقامی شما از طریق مراجع ذی صلاح برای بازیافت تمام یا بخشی از وجوه پرداخت شده به شخصی که موجب خسارت شده است مراجعه کند.

فرانشیز بیمه شخص ثالث چگونه اعمال می‌شود؟

فرانشیز بیمه شخص ثالث به معنای جبران بخشی از خسارت از سوی مقصر حادثه است؛ بنابراین طبق قانون فرانشیز بیمه شخص ثالث به عنوان نوعی جریمه برای آن دسته از بیمه گذاران که با انجام تخلفات رانندگی باعث بروز حادثه و خسارت جانی و مالی می‌شوند، در نظر گرفته شده است؛ و مطابق ماده ۱۴ بیمه شخص ثالث، اگر حادثه تصادفی رخ دهد و کارشناس پلیس راهنمایی رانندگی و یا پلیس راه علت تصادف را در گزارش خود تخلفات رانندگی ذکر کند. در این صورت بیمه ثالث ایران موظف است که بر طبق تعهدات در بیمه نامه ثالث راننده مسبب حادثه، خسارت فرد زیان دیده را پرداخت کند. سپس شرکت بیمه این اجازه را دارد برای بازیافت خسارت پرداخته شده به مقصر حادثه رجوع کند.

آیا تخفیفات عدم خسارت بیمه شخص ثالث در هنگام فروش خودرو قابل نقل و انتقال است؟

ماده ۶ قانون بیمه شخص ثالث بیان می‌دارد فروشنده خودرو می‌تواند تخفیف‌های عدم خسارت بیمه نامه خود را به وسیله نقلیه دیگری از همان نوع که متعلق به خودش است انتقال دهد

چنانچه تمدید بیمه نامه شخص ثالث به تأخیر افتد آیا طبق قانون، شرکت بیمه مجاز به اعمال جریمه از بیمه گذار می‌باشد؟

طبق قانون داشتن بیمه شخص ثالث اجباری است؛ بنابراین در صورت عدم تمدید به موقع این بیمه نامه قانون گذار جریمه تعیین کرده است البته میزان دقیق آن از سوی شرکت بیمه محاسبه می‌شود که جرم‌های دریافتی از بیمه گذاران از سوی شرکت‌های بیمه به طور کامل به حساب صندوق تأمین خسارت‌های بدنی واریز می‌شود.


در ادامه بخوانید

گفتگو | تبعات نداشتن بیمه شخص ثالث (قسمت دوم)


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->